An errror has occired while saving you content. You changes have not been saved.

Jul 11, 2011 at 3:33 PM

Hello people!

I would like help to solve this problem, "An errror has occired content while saving you. You Been changes have not saved", which occurs when editing page in the Customer Portal CRM 2011.

Thanks in advance

Jul 12, 2011 at 12:50 AM

Hi,

I am also getting "An error has occured while saving your content. Your changes have not been saved."

I am getting this when I click the edit button (before I get a chance to edit).

In firebug I am seeing the following. However, if I login using a different userId, then the problem is not there. This was not happening a couple of weeks ago. In addition I am not able to edit the links on this page and firebug is giving the following "Unable to get weblink set service URI. Web links will not be editable. [editable.Entity.handlers.adx_weblinkset]".

 

{"Message":"Authentication failed.","StackTrace":null,"ExceptionType":"System.InvalidOperationException"}

Response Headers
Server ASP.NET Development Server/10.0.0.0
Date Tue, 12 Jul 2011 00:45:25 GMT
jsonerror true
Cache-Control private
Content-Type application/json; charset=utf-8
Content-Length 105
Connection Close
Request Headers
Host localhost:51315
User-Agent Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:5.0) Gecko/20100101 Firefox/5.0
Accept application/json, text/javascript
Accept-Language en-us,en;q=0.5
Accept-Encoding gzip, deflate
Accept-Charset ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
Connection keep-alive
Content-Type application/json
X-Requested-With XMLHttpRequest
Referer http://localhost:51315/events-and-awards/royal-melbourne-horse-show
Cookie anonprofile=uGAzm-V8Vy_-qLNwVgJ_nNkzPHLprxBF5SAGV9aimmMPnyives7yLQos7JHjK4iDQFuxpf5PT2bchFAlN9MEf0CrkS185vaa3OO5o9ylV2TLYvqadNv-gwtOygHTMT5scU39Pc2GOT-GuwtAsSa49UzTTTqg1XdUK8xBU7mqqESYOHWI0; .ASPXAUTH=9EE1B5C6CD60C66ACDED39458396A52892A6A59F595846115CEB5ABAA686088F999EEEBECE0589C7DF3A812DDEC0DCE558758363D30FC5C45864ECD9DAF1626EAD51E9FAA72AA2F18C7900B9BB0B9C04CE2C83DECA4A7F7A9EAF4E151D6AC4027482E4FC652C9EAB682F605A6D176B05D0ACA8A7A0432C641C8833C97E878A96F82F3458

Jul 12, 2011 at 3:12 PM

filiz: I have not seen an 'authentication failed' message before.  Are you using Live ID or another authentication provider?  If Live ID, make sure you close your browser windows and start from fresh.  Also note that the content authoring capabilities are secured to members of a role and the name of that role is in the web.config file.  If you renamed your role, the CMS interface may no longer be functioning.

isaiassilva, this forum is for the CRM 4 versions of the portal - you should post your question to the dynamics labs solution forums here:  http://social.microsoft.com/Forums/en-US/crmlabs/threads  But in the meantime, do what filiz has done and get a capture of the request for /Services/Cms.svc.  We would need to see the error in order to troubleshoot why it is happening.

Jul 13, 2011 at 1:02 AM

Hi Shan,

I am using the Adxstudio contact membership provider.

The new role was missing from the web config. Thanks for your help

- Filiz